Hieronder een overzicht van diverse publicaties over De Fietsende Vrienden in de media:

22 juni 2022 – Flevopost (krant)

De Fietsende Vrienden, 4 mannen die allen oorspronkelijk uit Swifterbant komen, fietsen van Swifterbant naar Stockholm voor Jaap. En om aandacht te schenken aan te tekenbeetziekte TBE, waar hun vriend en broer aan overleed.

1 juni 2022 – Futurumshop blog (online)

Onze partner Futurumshop heeft op hun website een blog gepost over De Fietsende Vrienden. De titel van de blog heet “Fietsen naar Stockholm voor het goede doel: Klik op de volgende link om het gehele artikel te lezen:

https://www.futurumshop.nl/blog/article/evenementen/fietsen-naar-stockholm-voor-het-goede-doel

29 april 2022 – 100%NL Magazine (online)

Vanaf 2022 lees je iedere maand op het online platform van 100%NL Magazine échte verhalen, van échte mensen. Mensen met een bijzonder verhaal, die heftige gebeurtenissen hebben meegemaakt, maar toch de draad weer hebben kunnen oppakken. Doorzetters, zoals wij ze noemen.

Deze keer lees je het heftige en indrukwekkende verhaal van Age. Zijn broer Jaap werd gebeten door een teek. De beet werd hem helaas fataal. Klik op deze link om het artikel te lezen.

26 april 2022 – De Stentor (Krant en online)

https://www.destentor.nl/dronten/tekenbeet-werd-jaap-fataal-vrienden-uit-swifterbant-zamelen-geld-in-met-fietstocht-naar-stockholm~a56b8791/

4 april 2022 – Stichting Tekenbeetziekten (Online)

De Fietsende Vrienden werkt samen met Stichting Tekenbeetziekten. Daarom besteedt deze stichting aandacht aan ons initiatief: https://www.tekenbeetziekten.nl/help-mee/de-fietsende-vrienden/