Dit unieke shirt kan van jou zijn!

Door de samenwerking met 100%NL Magazine gaat het initiatief van De Fietsende Vrienden als een lopend vuurtje door het land van de Bekende Nederlanders. Men is onder de indruk van de Tour De TBE en steunen stuk voor stuk ons goede doel. Met veel liefde signeren ze ons wielershirt. En dit unieke shirt kan binnenkort van jou zijn!

HET VERHAAL ACHTER HET SHIRT

BIED JIJ MEE?

Jan Smit, Rene Froger, Patrick Martens, Quinty Trustfull. Om maar een paar namen te noemen. Allen zetten zij vol overtuiging hun handtekening op het wieldershirt van De Fietsende Vrienden. Reacties die we van hen krijgen zijn: “Wat een superverhaal”, “het ontroert me”, “wat goed dat jullie dit doen”. En binnenkort maken we nog meer namen bekend van BN’ers die middels hun handtekening hun steun betuigen aan ons initiatief.

Drie redenen om te bieden op ons unieke gesigneerde wielershirt:

Je steunt ons goede doel!

De opbrengst gaat volledig naar ons goede doel
De Fietsende Vrienden fietsen van Swifterbant naar Stockholm om geld in te zamelen om onderzoek en voorlichting naar Tbe mogelijk te maken. Met het kopen van het shirt draag je hier aan bij.

Je hebt een uniek shirt!

Er is maar één gesigneerd De Fietsende Vrienden shirt in de wereld. En dat shirt kan jouw shirt worden. Wie kan er nog meer zeggen dat ze een wielershirt hebben waar vele bekende Nederlanders hun handtekening op hebben gezet? Niemand… Maar jij straks wel!

Je koopt Kalas kwaliteit!

Het De Fietsende Vrienden shirt is van dezelfde kwaliteit als dat waarmee professionele wielrenners fietsen. Wist jij dat een wielrenner als Mathieu van der Poel ook in Kalas kleding rondfietst? De Fietsende Vrienden dus ook. Met jouw bieding op ons shirt koop je dus A-kwaliteit!

HET HOOGSTE BOD TOT NU TOE IS: € 600,-

Om een hoger bod te plaatsen, kun je het formulier hieronder gebruiken.