Fanzone


Welkom in de Fanzone van De Fietsende Vrienden. Hier verzamelen we allerlei initiatieven van onze fans. Want samen met onze fans maken we een succes van Tour De TBE. Zo genereren we samen aandacht voor de gevolgen die tekenbeekziekte TBE kan hebben voor mensen.

Erik Franssen


Filmische fotografie. Theatrale tafereeltjes. Krachtige kiekjes. Prachtige portretten. En alles wat daar tussen zit. Geef Erik Franssen een camera en hij geeft je er schilderachtige shots voor terug. Wij maakten daarom een dansje toen Erik ons aanbood om de foto’s voor De Fietsende Vrienden te willen schieten. De resultaten daarvan zie je op onze website.

Jolien Fleerkate


Fan van het eerste uur. Ontwerpt de mooiste dingen op de computer. En weet van dichtbij wat de gevolgen kunnen zijn van een tekenbeet. Dus zodra ze wist van De Fietsende Vrienden bood ze direct aan om ons logo en onze icoontjes te maken. Wij zijn zeer content met het resultaat!

Meer over Jolien op haar website

IJsmeester Arco


Zijn specialiteit is gelato alla crema. IJsmeester Acro schonk ons ruim 50 liter. Dit ambachtelijk gemaakte Italiaanse vanilleroomijs verrijkt je smaakpapillen. Niet gek dus dat deze literbakken met echte “De Fietsende Vrienden” ijs gretig aftrek vonden bij onze fans. Het bezorgde ons zo vlak voor kerst een mooie bron van inkomsten voor ons goede doel.