Partners


Met sponsoring van De Fietsende Vrienden laat je zien maatschappelijk betrokken te zijn en kunnen wij onderzoek mogelijk maken dat leidt tot een betere diagnose en behandeling van de tekenbeetziekte TBE (TickBorne Encephalitis). Wij werken hiervoor samen met verschillende partners.

Het is ook goed om te weten je naast sponsoring ons ook kan steunen met een gift. Omdat wij de ANBI status hebben is deze gift onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.

Stichting Tekenbeetziekten


Wij verwelkomen Stichting Tekenbeetziekten als kennis- en mediapartner. Als je iets over tekenbeetziekten wilt weten, dan ben je bij hun aan het goede adres. Zij zijn de specialist. Samen maken we de TBE Q&A. In hun media zal de stichting volop aandacht besteden aan ons initiatief. Het batig saldo van De Fietsende Vrienden zal ten gunste komen van Stichting Tekenbeetziekten. Om onderzoek te doen naar TBE en om over deze ziekte te communiceren.

Futurumshop


Wij zijn apentrots om Futurumshop als mediapartner te hebben. Want niet alleen zijn we er al jaren klant, we delen ook de passie voor sporten. Menig order hebben zij al bij één van de fietsende vrienden afgeleverd. Toen Futurumshop hoorde van ons initiatief waren ze direct onder de indruk. Op hun blog en in FuturumMag gaat deze Apeldoornse online shop voor wielrenners en mountainbikers aandacht schenken aan De Fietsende Vrienden.

edding


Het welkbekende markermerk heeft bij ons een permanente indruk achtergelaten door onze eigen wielerkleding te sponsoren. Bovendien heeft edding aangeboden de overnachtingen in en rondom Hamburg / Ahrensburg te vergoeden.

Volvo Nieuwenhuijse


Ook aan het vervoer van de reservefiets, de reservebanden en de spullen voor de overnachting is gedacht. Volvo Nieuwenhuijse sponsort gedurende onze Tour De TBE een demo-auto, waar we onze spullen mee kunnen vervoeren.