Op zondag 21 augustus gaat onze Tour De TBE van start en jjij kunt de eerste kilometers met ons meerijden. Hoe bijzonder is dat!

We rijden dan “Het rondje van Jaap” we starten in Swifterbant, rijden langs het huis waar hij in zijn jeugd heeft gewoond en zijn lagere school. Vervolgens zetten we via de Ketelbrug koers naar Tollebeek en Emmeloord. Ook hier heeft Jaap gewoond. Vanaf Emmeloord rijden Arjan van Egmond, Ricard Drenth en Robert Baarda door naar de eerste stop van de Tour De TBE: Dalen in Drente. Age Yska rijdt met de rest van de meefietsers weer terug naar Swifterbant.

Dit rondje is ongeveer 50 kilometer en kan ook met een gewone of een electrische fiets afgelegd worden.

We verzamelen tussen 13:00u en 13:30u in de kantine van voetbalvereniging SWIFT64 in Swifterbant (adres onderaan deze pagina). Hier kun je je ook omkleden als je mee wilt fietsen en na de rit even opfrissen. Na de onthulling van onze tourauto door Volvo Nieuwenhuijsse en een woordje van onze teammanager, gaan we om 14:00u op onze pedalen staan.

Als jij deze rit mee wil fietsen, of gewoon bij de start aanwezig wil zijn om ons aan te moedigen, laat het dan weten via het onderstaande formulier. Dan zetten we jou/jullie op onze exclusieve gastenlijst:

ADRES SWIFT ’64

Sportpark Swift ’64
Sportweg 6
8255 PX Swifterbant