De Fietsende Vrienden op de planken

“De Tour De TBE zit erop. De vier fietsende vrienden fietsen gearmd hun laatste meters. Achter hen 1600km vol verhalen. Voor hen het graf van de vijfde vriend. Daar bij de witte kapel aan het water worden ze overvallen door een bitterzoete emotie. Voldaan omdat ze hun doel bereikt hebben. Verdrietig omdat zij deze tour liever niet hadden gefietst. Robert pakt zijn gitaar en gaat zingen. Er ontstaat een tranendal…”

Hoe leef je tussen wanhoop en hoop als je beste vriend ernstig ziek is? Hoe ga je verder met je leven als hij er niet meer is? Hoe kun je de vriendschap opnieuw ijken? Hoe zorgen we ervoor dat niemand meer het slachtoffer wordt van de tekenbeetziekte TBE? Maar vooral: Hoe hou de herinnering levend?

Theatervoorstelling “JAAP”

Het Theaterschip, Scheepvaartstraat 9, 7411 MB Deventer

Zondag 16 april 2023
14:00u – 16:00u (zaal open 13:30u)

Robert zal het verhaal van onze reis en de vriendschap met Jaap middels een muziek-theatervoorstelling vertellen en bezingen. Thema’s als onvoorwaardelijke vriendschap, gemis, afzien, niet willen opgeven, elkaar inspireren, incasseren en verder gaan zullen deel uit maken van deze persoonlijke voorstelling. Een stuk dat ontroert, raakt en uitnodigt tot een gesprek. Het wordt omlijst met muziek, foto’s, een traan en een lach. Dit wil zien!

Zondag 16 april is het zover. Om 14:00u begint de voorstelling “JAAP”. In het Theaterschip te Deventer. Een locatie dat een klein beetje doet denken aan het door Jaap zo geliefde Stockholm. Nabij de IJssel in het havengebied van de Sallandse hanzestad. Na afloop van de voorstelling wordt het eindbedrag bekend gemaakt dat Robert, Arjan, Age en Richard bij elkaar hebben gefietst. Vervolgens zal aan Stichting Tekenbeetziekten een cheque met dit bedrag worden overhandigd. Hiermee luiden we de Week van de Teek officieus in.

Het aantal plaatsen van deze voorstelling is beperkt. Laat dus snel via het onderstaande formulier weten met hoeveel personen je aanwezig bent. Het enige dat we van je vragen is een bijdrage van € 5,- per persoon. Ongeveer de helft hiervan wordt gebruikt om de kosten te dekken, het andere deel voor ons goede doel. Uiteraard stellen we het zeer op prijs als je daarnaast nog een donatie wil doen voor ons goede doel.

2 reacties op ‘De Fietsende Vrienden op de planken

    1. Een fijne tijd Erica. Ik kan er nog niet bij zijn, m’n brein ” trekt” dit nog niet. Maar we wensen jullie een hele goede voorstelling💝.
      Lieve groetjes: Helmi

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s