Webshop De Fietsende Vrienden fietskleding geopend

Tijdens de proloog van onze Tour De TBE bleek de belangstelling naar De Fietsende Vrienden fietskleding heel groot te zijn. Vele handen gingen de lucht in toen de vrienden vroegen wie er ook zo’n kek racepakje wilde hebben. Daarom hebben we samen met onze sponsor KALAS hard gewerkt om een webshop te openen waar jullie deze exclusieve, niet in de gewone winkel te verkrijgen, fietskleding kunnen kopen. En het mooie is, dat als je iets bestelt, je automatisch een donatie van € 15,- aan De Fietsende Vrienden doet per besteld item. Dat lijkt ons een win-win situatie!

De webshop is vanaf heden geopend tot en met het einde van de Tour De TBE, dus 6 september 2022. Klokslag 00:00 op 7 september sluit de webshop en kun je dus niets meer bestellen. Twijfel daarom geenszins, wacht niet te lang en bestel die kleding snel. Daarvoor ga je naar deze website:

https://myshop.kalaswear.eu/defietsendevriendennl

Om in te loggen gebruik je het volgende wachtwoord: dfv321

Om te passen is dit pasformulier heel handig!

Ga vervolgens naar de menu items (HEREN, DAMES, KINDEREN) linksboven in de hoek (zie afbeelding hierboven). Er verschijnt een uitklapmenu waarin je jouw keuze kunt aangeven. Let op: In de webshop zie je kleding met een neutraal design. Maar je bestelt dus wel de kleding in het enige echte De Fietsende Vrienden design.

Heb je besteld? Dan is het nog even geduld hebben: Na sluiting van de webshop gaat de levertijd van 6-8 weken lopen.

Wij wensen je heel veel plezier bij het bestellen van de De Fietsende Vrienden fietskleding.

Sportieve groet, Richard, Arjan, Robert en Age

Ps. was je vergeten hoe mooi onze fietskleding jou kan staan? Gelukkig hebben we de foto’s nog:

Foto gemaakt door Martine vd Bunt

Die kleding wil jij ook hebben toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s